Over mezelf

Mijn naam is Sarah Moens.

Mijn hele leven lang ben ik al omringd geweest door katten. Mijn eerste kat Poesie kreeg ik toen ik 2 jaar was. Iedereen was thuis gek van poezen, we hadden dan ook wel altijd een paar poezenvriendjes in huis rondlopen.  Zo had ik altijd iemand om mee te knuffelen.
12 jaar geleden is mijn nummer 1 in mijn leven gekomen, Rhana, een blauwe britse korthaar.  We zijn onafscheidelijk en ze is dan ook mijn alles.
7 jaar geleden is Snoetje erbij gekomen, zij is een huis tuin en keukenkat met een super schattig gevlekt snoetje.  Rhana en Snoetje kunnen het uitstekend met elkaar vinden.  Mijn twee kapoentjes  zijn altijd samen!  


1,5 jaar geleden heb ik beslist om te starten met de opleiding kattengedragstherapeut (FGT), deze volg ik aan de kattenacademie in Apeldoorn, NL. Ik combineer dit met mijn job als Beauty Expert voor Clinique.  In januari vervolledig ik mijn laatst module en stage. Ik merk wel dat veel mensen met vragen zitten over hun katten, de opvoeding ervan en hoe met bepaalde problemen om te gaan…
De bedoeling van deze opleiding is dat ik daarna katten en hun eigenaren kan helpen om allemaal gelukkig samen te leven en elkaar te leren begrijpen.


Tijdens de opleiding van kattengedragstherapeut, ben ik ook gestart met de opleiding kattentrimmen. Wow!!! Ik vond het vanaf het eerste moment zo leuk om te doen! Het geeft me zoveel plezier om te zien dat de kat daarna een mooie vacht heeft en ook van haar ongemakken is verlost. Ook ga ik regelmatig naar het dierenasiel in Genk om daar de katten een vachtbehandeling te geven zodat ze zich terug goed in hun vacht voelen. Dat geeft zo een goed gevoel!!

Over mezelf

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x