Over mezelf

Mijn naam is Sarah Moens.

Heel mijn leven ben ik al omringd door katten. Toen ik 2 jaar was, kreeg ik mijn eerste kat, Poesie. Omdat ik niets anders kon zeggen, werd dat zijn naam. Thuis was ook iedereen gek van katten dus er waren altijd wel meerdere kattenvriendjes om mee te knuffelen. 14 jaar geleden is Rhana in mijn leven gekomen, een blauw Brits Korthaar. Zij is mijn alles en ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten doen.Daarna is Snoetje gekomen, mijn huiskat van 9 jaar met een superschattig, gevlekt snoetje.En dan zijn er mijn 2 neva masquerade katten vanuit Rusland bij gekomen, Kayli en Maximus.  Zij zijn de color point variant van de sibeer, dwz dat zij een lichte vacht hebben met enkel de uiteinden van het lichaam die donker gekleurd zijn en zij hebben blauwe ogen.


Omdat ik altijd al gefascineerd ben geweest door katten ben ik de opleiding kattengedragstherapeute gaan volgen aan de Kattenacademie in Apeldoorn, NL. Ik merk dat veel mensen met vragen zitten over hun katten, de opvoeding ervan en hoe met bepaalde problemen om te gaan. Daar heb ik ook de basis kattentrimmen gevolgd en daarna ben ik me gaan specialiseren bij de trimopleiding van ‘Begrijp je Kat’ in Tiel, NL. Ik vond het vanaf het eerste moment zo leuk om te doen! Het geeft me een fantastisch gevoel als ik een kat kan helpen haar vacht te verzorgen zodat ze zich terug goed in haar vel voelt. En tegelijkertijd kan ik ze, als ze het toestaan ook knuffelen! Dat is de reden dat ik mijn eigen kattentrimsalon Miss Miauw ben begonnen. 


In tussentijd heb ik ook mijn cattery Precious Kayli opgestart waar ik met de Neva Masquerade ga fokken.  Ook ga ik soms helpen in het dierenasiel in Genk. Ook deze katten verdienen het om er stralend uit te zien zonder klitten.Over mezelf

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x